top of page

ONTWIKKELING & ONTWERP

Ons team van ervaren specialisten maakt het mogelijk om in samenwerking met onze klanten de meest veeleisende productspecificaties te implementeren. De stansgereedschappen worden vervaardigd door verschillende gekwalificeerde gereedschapsleveranciers in Nederland en Europa.

Onwerp & ontwikkeling

STANSEN

Wij verwerken koudgewalst, warmgewalst en voorverzinkt staal.

Onze persen hebben een perscapaciteit van 63 tot 630 ton waarbij stempels met afmetingen tot 3130 x 1300 millimeter mogelijk zijn. Tijdens dit proces zijn er 30 snij- en vormstappen mogelijk. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om te ontbramen door middel van het glijslijpen en stralen.

Stansen

HARDEN

Om aan de productspecifieke hardheidseisen te voldoen, voeren wij warmtebehandelingen uit. Hiervoor beschikken we over twee beschermgas doorloopovens met een capaciteit van 260 kg/h. 

Harden

COATING

Wij gebruiken tijdens onze oppervlaktebehandeling Delta®-Tone 900/Delta ®– Seal GZ als coating in de kleuren zwart en zilver. Dit wordt uitgevoerd in een dipinstallatie met een capaciteit van 360 kg/h, geschikt voor massaproductie. De coating geeft bescherming tegen corrosie bij een zeer dunne laagdikte, tot 8µ Delta®-Tone 900/ 4µ Delta ®– Seal GZ. Onze coating is conform de EU richtlijnen van End-of Life Verhicle Directive (2000/53/EC).

Coating

KWALITEITSCONTROLE

Door ons interne kwaliteitsmanagementsysteem zijn we niet alleen in staat om aan de steeds toenemende klantwensen te voldoen, maar ook om onze processen continu te verbeteren. In-process controles met de modernste meetsystemen in alle productiegebieden zorgen voor de hoogste productkwaliteit. 100% klanttevredenheid is de topprioriteit van alle medewerkers.

Kwaliteit

LOGISTIEK

Wanneer op aanvulling van de in-house processen gebruik gemaakt wordt van de diensten van leveranciers (zoals voor additionele oppervlaktebehandelingen) werkt AllPress Metals BV samen met gekwalificeerde specialisten in Nederland en Europa, waarbij gebruik gemaakt wordt van efficiënte supply chains routes.

Logistiek
bottom of page