ONTWIKKELING & ONTWERP

Ons team van ervaren specialisten maakt het mogelijk om in samenwerking met onze klanten de meest veeleisende productspecificaties te implementeren. De stansgereedschappen worden vervaardigd door verschillende gekwalificeerde gereedschapsleveranciers in Nederland en Europa.

 

STANSEN

Wij verwerken koudgewalst, warmgewalst en voorverzinkt staal.

Onze persen hebben een perscapaciteit van 63 tot 630 ton waarbij stempels met afmetingen tot 3130 x 1300 millimeter mogelijk zijn. Tijdens dit proces zijn er 30 snij- en vormstappen mogelijk. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om te ontbramen door middel van het glijslijpen en stralen.

 

HARDEN

Om aan de productspecifieke hardheidseisen te voldoen, voeren wij warmtebehandelingen uit. Hiervoor beschikken we over twee beschermgas doorloopovens met een capaciteit van 260 kg/h. 

 

COATING

Om aan de eisen voor corrosiebescherming te voldoen, brengen we een basis- en topcoating aan in ons dompelspinsysteem. Met een capaciteit van 360 kg/h. wordt er een flinterdunne, betrouwbare kathodische corrosiebescherming op de producten aangebracht. Deze coating voldoet aan de EU-richtlijn 2000/53/EG betreffende de recycling van oude voertuigen

 

KWALITTEITSCONTROLE

Door ons interne kwaliteitsmanagementsysteem zijn we niet alleen in staat om aan de steeds toenemende klantwensen te voldoen, maar ook om onze processen continu te verbeteren. In-process controles met de modernste meetsystemen in alle productiegebieden zorgen voor de hoogste productkwaliteit. 100% klanttevredenheid is de topprioriteit van alle medewerkers.

 

LOGISTIEK

Wanneer op aanvulling van de in-house processen gebruik gemaakt wordt van de diensten van leveranciers (zoals voor additionele oppervlaktebehandelingen) werkt AllPress Metals BV samen met gekwalificeerde specialisten in Nederland en Europa, waarbij gebruik gemaakt wordt van efficiënte supply chains routes.